ADAKAH ANDA

MENGALAMI 10 TANDA-TANDA NEGATIF?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter

SILA BACA SAMPAI HABIS JIKA ANDA...

Firman Allah Taála dalam surah al-Baqarah ayat 269 :

يُؤْتِي الْحِكْمَةَ مَنْ يَشَاءُ ۚ وَمَنْ يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْرًا كَثِيرًا ۗ وَمَا يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَابِ

Allah menganugerahkan al hikmah (kebijaksanaan) kepada siapa yang dikehendaki-Nya. Dan barangsiapa yang dianugerahi hikmah, ia benar-benar telah dianugerahi banyak kebaikan. Dan hanya orang-orang yang berfikir sahaja yang dapat mengambil hikmah pelajaran ini.

Betapa beruntungnya mereka yang mendapat rezeki ilmu al-hikmah ini yang mana dikatakan sebagai kebaikan, manfaat, faedah yang membawa kesejahteraan dalam hidup.

Bahkan Imam Syahid Hasan Al-Banna menukilkan mengenai al-hikmah ini dalam Usul ‘Isyrin (Usul 20) yang juga direkodkan oleh Imam at-Tirmizi dalam sebuah hadis :

الْحِكْمَةُ ضَالَّةُ الْمُؤْمِنِ، حَيْثُمَا وَجَدَهَا فَهُوَ أَحَقُّ بِهَا

Al-Hikmah adalah barang (khazanah) yang hilang dari orang mukmin, maka di mana saja ia dapati, dia adalah orang yang paling berhak terhadapnya.

Secara ringkas dan padat mengenai ilmu hikmah kebijaksanaan ini wujud dalam setiap zaman dan peradaban dunia. Contoh ilmu hikmah Nabi Khidir as yang banyak mengajar Nabi Musa as mengenai perkara yang tak masuk akal.

Manakala dalam peradaban Islam kita juga banyak ilmu hikmah yang dipelajari dari para awliya’ dan ahli tasawuf seperti Al-Junayd al-Baghdadi, Al-Ghazali, Jalaluddin al-Rumi, Ibn Atho’illah maupun Sheikh Ibn ‘Arabi.

Sheikh ‘Ibn Arabi yang terkenal menulis kitab Fusus al Hikam yang bermaksud : Permata² Hikmah yang kemudiannya dicedok oleh orang Barat dan dinamakan sebagai Sufi Metaphysics and Quranic Prophets.

Siapakah Sheikh Ibn ‘Arabi ini sehingga dikaji barat?

Sheikh Ibn ‘Arabi merupakan alim ulama & cendekiawan dari Andalus yang mempunyai banyak kelebihan ilmu-ilmu agama termasuk menghafal al-Quran ketika berusia 9 tahun, menguasai ilmu qira’at, hisab matematik, geometri, falak astronomi, pakar dalam ilmu usul fiqh & kalam, hadis, tasawwuf dan sempat berguru dengan Imam al-Ghazali ra malah semasa menetap di Damaskus Syria bertemu dengan Baha ad-Din Walad iaitu ayah kepada Maulana Jalaluddin Rumi yang merupakan seorang tokoh hebat sufi di Turki.

Sebenarnya ada banyak lagi karya metafizik di Nusantara terutamanya di Malaysia sendiri yang ditulis oleh Y.M. Tan Sri Prof. Dr. Syed Muhammad al-Naquib al-Attas dalam bukunya Prolegomena to the Metaphysics of Islam.

Ini menunjukkan betapa besarnya ilmu hikmah yang juga dihuraikan dalam bentuk terma metafizik yang tidak asing lagi di arena intelektual, akademik, falsafah, sosial kemanusiaan, sains & teknologi.

Ilmu hikmah bukan sekadar aspek teologi agama sahaja sebaliknya Islam itu sendiri mempunyai sistem ilmu terbaik manfaat dunia dan Akhirat.

Secara ringkas padat dalam ebook ini kami cuba untuk membongkar 7 rahsia hikmah dari himpunan ilmiah & kajian yang memberi manfaat terbaik dengan izin Allah Ta’ala.

Sepertimana yang kita tahu bahawa angka 7 begitu signifikan dalam fenomena penciptaanNya. Banyak yang kita boleh lihat depan mata sendiri supaya semakin yakin dengan kuasa Allah.

Antara bukti angka 7 itu fenomena penting ialah seperti :

Hikmah angka 7 sahaja telah menerangkan betapa besarnya fenomena yang ada di depan mata kita.
رَبَّنَا مَا خَلَقْتَ هَٰذَا بَاطِلًا
Ya Rabb kami, tiadalah Engkau menciptakan ini dengan sia-sia. Semuanya telah ditentukan Allah dalam setiap sesuatu tanpa kesilapan. Inilah masanya untuk kita mengkaji fenomena penciptaanNya lebih mendalami di hati.

MEMPERKENALKAN

E-Book Hikmah7

Mengapa Ebook Hikmah 7 Penting ?

يُؤْتِي الْحِكْمَةَ مَنْ يَشَاءُ ۚ وَمَنْ يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْرًا كَثِيرًا ۗ وَمَا يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَابِ
  1. Membuka pintu ilmu mengenali diri & merungkai kuasa potensi anugerah yang telah dikurniakan.
  2. Meningkatkan frekuensi energi aura fizik untuk menarik rezeki kekayaan & kebahagiaan.
  3. Kuasai mindset programming & cellular level sebagai booster dalam mencapai kejayaan hidup.
  4. Membina benteng & perisai diri daripada ancaman sihir, santau & gangguan halus.
  5. Kelebihan ilmu hikmah kebijaksanaan untuk merasai daya hidup lebih tenang & damai.

Risiko Bahaya Bila Tiada Ilmu

Allah telah menjadikan alam dunia ini penuh daya energi dan unsur-unsur yang memberikan kesan frekuensi kepada tubuh badan manusia bahkan pada akal minda maupun Roh. Sekiranya kita masih tidak tahu ilmu frekuensi ini akan ‘jeopardize’ kan anugerah dalam diri kita yang penuh dengan keajaiban baik dari segi 37.2 trillion cells dalam badan, 50 jenis hormon semulajadi dan 100 billion sel neurons minda yang berkelajuan 120 milliseconds untuk memproses segala data yang kita alami, rasai dan amal setiap masa selagi nafas masih ada.

Setiap hari lebih 50 billion cells mati apoptosis dan regenerate cells baru melalui bone marrow.. Sayangnya tidak semua cells restore dgn baik malah kene sabotaj dengan pencemaran bad frequency energy yang cukup merbahaya secara long-term.

10 Tanda Frekuensi Energi Negatif Menyelubungi Anda

Adakah anda alami 10 tanda² negatif di atas ?

Jika anda rasa sebegitu maka ia adalah simptom energi aura yang bocor & lemah sehingga menarik bad energy yang menyebabkan aura fizik lemah.

Jika aura fizik anda kuat, ia akan menarik lebih banyak kejayaan dan kekayaan.

Ia dipanggil frekuensi positive energy aura.

Bagaimana nak dapatkan energy terhebat ini dalam diri kita ?

Seharusnya memahami dulu kesemua pusat tenaga (cakra) yang ada dalam tubuh manusia untuk aktifkan kuasa aura fizik yang baik. Maksud aura cakra nama lain yang mudah adalah Cahaya (Nur) sepertimana dalam hadis Nabi SAW ada doa berkaitan cahaya di seluruh badan kita :

Dan ini diperkuatkan lagi bukti dalam al-Quran melalui doa khas Nabi Ishaq as dalam surah at-Tahrim di akhir ayat 8 :
رَبَّنَا أَتْمِمْ لَنَا نُورَنَا وَاغْفِرْ لَنَا ۖ إِنَّكَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
“Ya Rabb kami, sempurnakanlah bagi kami cahaya kami dan ampunilah kami; Sesungguhnya Engkau Maha Kuasa atas segala sesuatu”

Definisi cahaya (nur) inilah yang ada pada diri kita dan menggetarkan frekuensi tenaga dikenali sebagai aura fizik yang memancar dari tubuh badan manusia. Dan para saintis telah dapat membuktikan kewujudan aura tenaga melalui method Kirlian photography yang boleh capture imej cahaya yang ada pada manusia.

Ramai orang sangka semua ini dongeng atau mitos kerana menyangka aura, chakra, chi, prana, reiki atau dalam persilatan Melayu disebut sebagai tenaga dalam. Sedangkan semua ini sudah ada fakta saintifik bahawa tenaga bioelektrik yang mengalir dalam badan memancarkan cahaya mengikut frekuensi yang tersendiri.

Jika kita sakit, aura kita akan bocor dan ini tanda badan rasa lemah, lesu dan tak berdaya. Ini diburukkan lagi dengan pencemaran bad frequency (radiation) sama ada hp, wifi, barang elektrik, pencawang elektrik dan sebagainya yang boleh merosakkan sel badan.

Contoh radio frequency (RF) yang menyebabkan radiasi telah menjejaskan beribu sel di bahagian muka dan ini belum termasuk cara pemakanan yang salah kerana ada toxicity yang menyebabkan risiko Free Radicals (FR) yang membawa kepada penyakit kanser, buah pinggang, diabetis dan sebagainya.

Rahsia Self Healing Hikmah7

Alhamdulillah jawapan kepada semua risiko di atas kami telah tulis panjang lebar sebanyak 214 mukasurat padat + padu dalam ebook Hikmah 7 untuk anda self-healing secara pantas dan mudah.

Ini kerana dalam badan kita mempunyai kekuatan tenaga bioelektrik yang mana setiap 1 sel mempunyai energi 1.4 volts dan purata dalam badan kita 50 trillion cells bersamaan 70 trillion volts yang boleh digunakan untuk energi self-healing.

Ilmu Hikmah yang mudah difahami + pertamanya dalam ebook Bahasa Melayu.
7 bab utama dan mempunyai 214 mukasurat padat sarat idea hebat.
Fakta & data dari pakar sebenar Dr Oz mengenai Energy Medicine.
Bonus apps potensi diri + juzuk diri yang berasaskan al-Quran bagi membongkar rahsia diri anda yang sebenarnya dalam mencapai kejayaan dunia Akhirat.
Ilmu frekuensi energi alam penuh illustrasi mengujakan.

Apa Kata Pelanggan Hikmah 7

TEMPAH SEKARANG!

PROMOSI… PROMOSI… PROMOSI…!!!

OKAY.. BERAPA HARGA?

Saya nak order bagaimana? Mudah..

hanya klik Butang “TEMPAH SEKARANG” di bawah ini
Ok lah!! Saya Berminatlah Nak Dapatkannya..

Berapakah Harga E-Book yang hebat ini??

Bukan RM 500.00
Tidak Pula RM 300.00

Tidak Mungkin RM 200.00

RM199.00 Sahaja

Segera rebut tawaran terakhir ini sekarang dan anda akan dapat join eksklusif dalam group whatsapp VIP

E-BOOK HIKMAH7 !!!

Cepat Dapatkan Jangan tunggu sampai harga naik !!!

Ok saya setuju dengan harga ini !! Bagaimana Saya Nak Dapatkan E-Book Hikmah7  ini??

Kaedah Bayaran (Bank Tempatan)

Ok Hanya klik BUTTON “TEMPAH SEKARANG” di bawah nie Sekarang…

JUJUR & AMANAH KEUTAMAAN KAMI DALAM BERNIAGA

Sebarang Soalan Anda Boleh hantar kepada saya, InsyaAllah saya akan balas segera.

EJEN JUJUR DI PERLUKAN!!!

Hubungi Admin Sekarang!